Obiady dla firm
Radom (strefa ekonomiczna)

Zobacz więcej

Nasz jadłospis zmienia się co tydzień.

więcej >>

Przyjęcia komunijne

WOLNE TERMINY
tel. 602-375-713

Menu wigilijne

Zamówienia prosimy składać do 14 grudnia, tel. 602 375 713.

Dla odbiorców indywidualnych

Przekąski na zimno
1 karp wigilijny w galarecie – ok. 6 porcji   60 zł
2 dzwonki karpia po żydowsku – porcja 13 zł
3 małe pstrągi w galarecie ze świeżym koprem – ok. 6 porcji 1 pstrąg   50 zł
4 szczupak faszerowany /pieczarkami i marchewką/ – ok. 18 porcji 150 – 200 zł
5 ryba po grecku – porcja   6 zł
6 tradycyjny śledź w oleju z cebulką – porcja 5 zł
7 śledź po kartuzku /z grzybami/ – porcja 6 zł
8 śledź po cygańsku – porcja 5 zł
9 śledź z jabłkiem i majerankiem w śmietanie – porcja 5 zł
10 śledź w sosie miodowo-imbirowym – porcja 5 zł
11 szaszłyki śledziowe ze śliwką kalifornijską – porcja 5 zł
12 kruche babeczki z pastą z tuńczyka i łososia – porcja 4 zł
13 tatar z łososia na chlebie razowym z limonką – porcja 7 zł
14 rolada ze szpinaku i łososia – ok.1 kg /1 duża rolada/ 90 zł
15 roladki z grill. bakłażana z szynką parmeńską, serem i suszonym pomidorem – porcja 8 zł
16 bajeczne jaja – z pieczarkami – porcja 4 zł
 – z łososiem – porcja 4 zł
 – z kawiorem – porcja 5 zł
17 grzanki czosnkowe z tuńczykiem – porcja 4 zł
18 grzanki z pomidorami – bruschetta lub z warzywami – porcja 4 zł
19 paszteciki z ciasta francuskiego z pieczarkami – sztuka 1 zł
20 sakiewki z papieru ryżowego z makaronem ryżowym i warzywami – porcja 8 zł
21 sałatka z paluszkami krabowymi 40 zł/kg
22 sałatka jarzynowa 35 zł/kg
23 sałatka śledziowa 40 zł/kg
24 sałatka warstwowa z bakaliami 40 zł/kg
25 sałatka grecka 40 zł/kg
26 kaczka pieczona w pomarańczach i z jabłkami 40 zł/kg
27 szynka staropolska /podana w korycie/ – 12 – 15 kg ok. 400 zł
28 galantyna z kurczaka 40 zł/kg
29 karczek pieczony w ziołach 45 zł/kg
30 boczek pieczony 35 zł/kg
31 schab pieczony ze śliwką 45 zł/kg
32 tradycyjny pasztet domowy 40 zł/kg
33 pasztet wegetariański 40 zł/kg
34 pierogi wigilijne (kapusta z grzybami)/ na wagę/ 30 zł/kg 
35 uszka wigilijne/na wagę/ 40 zł/kg 
Dania gorące (serwowane przez kelnera z podgrzewacza gastronomicznego)
1 pierogi z grzybami i kapustą – 4 sztuki 6 zł
2 karp smażony plus surówka z kapusty pekińskiej z rodzynkami i grzankami – porcja 16 zł
3 łosoś w kapuście włoskiej i śmietanie – porcja 15 zł
4 łazanki z grzybami i kapustą – porcja 6 zł
5 barszcz czerwony 3 zł
Racuchy
1 racuchy z bakaliami – sztuka 1 zł

Menu oraz końcową wycenę uzgadniamy każdorazowo z klientem.

Zestawy wigilijne dla firm
(na miejscu – w sali restauracyjnej)


Zestaw I – 40,00 zł/os + VAT /czas trwania: 3 godziny/

 

Dania gorące:

  1. Barszcz czerwony
  2. Pierogi staropolskie wigilijne-/po 4 sztuki/-odsmażone

Dania podane w podgrzewaczach gastronomicznych

 

Przekąski:

  1. Mix  śledzi
    • tradycyjny w oleju z cebulką
    • po kaszubsku /w pomidorach/
    • z jabłkiem i majerankiem w śmietanie
  2. Ryba po grecku
  3. Grzanki czosnkowe z tuńczykiem
  4. Sałatka jarzynowa
  5. Racuchy z bakaliami

Gwarantujemy

  • białe atłasowe obrusy ze skirtingami lub białe bawełniane
  • biała porcelana
  • sztućce metalowe
  • dekorację świąteczną stołu bankietowego
  • profesjonalną obsługę kelnerską
  • serwis kawowy gratis

Zestaw II – 60,00zł/os + VAT /czas trwania: 3-4 godziny/

 

Dania gorące:

  1. Barszcz czerwony
  2. Pierogi staropolskie wigilijne-/po 4 sztuki/-odsmażone
  3. Dzwonki karpia smażonego + surówka z kapusty kiszonej z buraczkami

Dania podane w podgrzewaczach gastronomicznych

 

Przekąski:

  1. Mix śledzi
    • tradycyjny w oleju z cebulką
    • po kaszubsku /w pomidorach/
    • z jabłkiem i majerankiem w śmietanie
  2. Ryba po grecku
  3. Grzanki czosnkowe z tuńczykiem
  4. Sałatka jarzynowa
  5. Rolada  ze szpinaku z łososiem i serem
  6. Racuchy z bakaliami

Gwarantujemy

  • białe atłasowe obrusy ze skirtingami lub białe bawełniane
  • biała porcelana
  • sztućce metalowe
  • dekorację świąteczną stołu bankietowego
  • profesjonalną obsługę kelnerską
  • serwis kawowy gratis

Zestaw III – 100,00 zł/os + VAT /czas trwania: 5 godzin/

 

Dania gorące:

  1. Barszcz czerwony
  2. Pierogi staropolskie wigilijne-/po 4 sztuki/-odsmażone
  3. Dzwonki karpia smażonego + surówka z kapusty kiszonej z buraczkami

Dania podane w podgrzewaczach gastronomicznych

 

Przekąski:

  1. Mix śledzi
    • tradycyjny w oleju z cebulką
    • po kaszubsku /w pomidorach/
    • z jabłkiem i majerankiem w śmietanie
  2. Ryba po grecku
  3. Grzanki czosnkowe z grillowanymi warzywami
  4. Sałatka jarzynowa
  5. Sałatka śledziowa
  6. Rolada  ze szpinaku z łososiem i serem
  7. Paszteciki z ciasta francuskiego z pieczarkami
  8. Babeczki kruche nadziewane pastą serowo-rybną

Ciasta i racuchy

  1. Biszkopt z galaretką
  2. Racuchy z bakaliami

Gwarantujemy

  • białe atłasowe obrusy ze skirtingami lub białe bawełniane
  • biała porcelana
  • sztućce metalowe
  • dekorację świąteczną stołu bankietowego
  • profesjonalną obsługę kelnerską
  • serwis kawowy gratis

 

Zestawy wigilijne dla firm i odbiorców indywidualnych
(z dowozem na miejsce lub z odbiorem własnym)


Zestaw I – 40,00zł/os + VAT

 

Dania gorące:

  1. Barszcz czerwony
  2. Pierogi staropolskie wigilijne-/po 4 sztuki/-odsmażone

Dania podane w podgrzewaczach gastronomicznych

 

Przekąski:

  1. Mix śledzi
    • tradycyjny w oleju z cebulką
    • po kaszubsku /w pomidorach/
    • z jabłkiem i majerankiem w śmietanie
  2. Ryba po grecku
  3. Grzanki czosnkowe z tuńczykiem
  4. Sałatka jarzynowa
  5. Racuchy z bakaliami

Zestaw II – 60,00zł/os + VAT

 

Dania gorące:

  1. Barszcz czerwony
  2. Pierogi staropolskie wigilijne-/po 4 sztuki/-odsmażone
  3. Dzwonki karpia smażonego + surówka z kapusty kiszonej z buraczkami

Dania podane w podgrzewaczach gastronomicznych

 

Przekąski:

  1. Mix śledzi
    • tradycyjny w oleju z cebulką
    • po kaszubsku /w pomidorach/
    • z jabłkiem i majerankiem w śmietanie
  2. Ryba po grecku
  3. Grzanki czosnkowe z grillowanymi warzywami
  4. Sałatka jarzynowa
  5. Rolada  ze szpinaku z łososiem i serem
  6. Racuchy z bakaliami

Zestaw III rozszerzony – cena do ustalenia

 

Dania gorące:

  1. Barszcz czerwony
  2. Pierogi staropolskie wigilijne-/po 4 sztuki/-odsmażone
  3. Dzwonki karpia smażonego + surówka z kapusty kiszonej z buraczkami

Dania podane w podgrzewaczach gastronomicznych

 

Przekąski:

  1. Mix śledzi
    • tradycyjny w oleju z cebulką
    • po kaszubsku /w pomidorach/
    • z jabłkiem i majerankiem w śmietanie
  2. Ryba po grecku
  3. Grzanki czosnkowe z tuńczykiem
  4. Sałatka jarzynowa
  5. Rolada  ze szpinaku z łososiem i serem
  6. Szczupak faszerowany /grzybami i marchewką/
  7. Pstrąg w galarecie ze świeżym koprem
  8. Łazanki z kapustą i grzybami

Patrz i wybierz – katering.radom.pl

 

Ciasta i racuchy

  1. Racuchy z bakaliami
  2. Ciasta – sernik z lukrem
  3. Biszkopt z galaretką

Gwarantujemy

  • białe atłasowe obrusy ze skirtingami lub białe bawełniane
  • biała porcelana
  • sztućce metalowe
  • dekorację świąteczną stołu bankietowego
  • profesjonalną obsługę kelnerską
  • serwis kawowy gratis

 

W razie rezerwacji prosimy o kontakt telefoniczny: 784 562 735 lub 602 375 713

Przyjęcia Radom
Istniejemy na rynku od początku lat 90-tych ubiegłego wieku. Gwarantujemy wspaniałe menu, fachową obsługę, dobrą zabawę w przytulnych wnętrzach. Oferujemy w miłych kameralnych wnętrzach przyjęcia rodzinne i różnego rodzaju spotkania okolicznościowe, również firmowe oraz obsługę konferencji. Zapewniamy też catering domowy, firmowy i dla odbiorców indywidualnych.
„ŻAK” Sala Bankietowa
ul. Marii Foltyn 5a, 26-600 Radom
tel. +48 602 375 713, +48 784 562 735
e-mail: zakcatering@gmail.com
katering.radom.pl
Copyright © 2019