Menu wigilijne
Zamówienia prosimy składać pod tel. 602 375 713, 784 562 735
Dla odbiorców indywidualnych
Przekąski na zimno | ||
1 | karp wigilijny w galarecie – ok. 6 porcji | 60 zł |
2 | dzwonki karpia po żydowsku – porcja | 13 zł |
3 | małe pstrągi w galarecie ze świeżym koprem – ok. 6 porcji 1 pstrąg | 50 zł |
4 | szczupak faszerowany /pieczarkami i marchewką/ – ok. 18 porcji | 150 – 200 zł |
5 | ryba po grecku – porcja | 6 zł |
6 | tradycyjny śledź w oleju z cebulką – porcja | 5 zł |
7 | śledź po kartuzku /z grzybami/ – porcja | 6 zł |
8 | śledź po cygańsku – porcja | 5 zł |
9 | śledź z jabłkiem i majerankiem w śmietanie – porcja | 5 zł |
10 | śledź w sosie miodowo-imbirowym – porcja | 5 zł |
11 | szaszłyki śledziowe ze śliwką kalifornijską – porcja | 5 zł |
12 | kruche babeczki z pastą z tuńczyka i łososia – porcja | 4 zł |
13 | tatar z łososia na chlebie razowym z limonką – porcja | 7 zł |
14 | rolada ze szpinaku i łososia – ok.1 kg /1 duża rolada/ | 90 zł |
15 | roladki z grill. bakłażana z szynką parmeńską, serem i suszonym pomidorem – porcja | 8 zł |
16 | bajeczne jaja – z pieczarkami – porcja | 4 zł |
– z łososiem – porcja | 4 zł |
|
– z kawiorem – porcja | 5 zł |
|
17 | grzanki czosnkowe z tuńczykiem – porcja | 4 zł |
18 | grzanki z pomidorami – bruschetta lub z warzywami – porcja | 4 zł |
19 | paszteciki z ciasta francuskiego z pieczarkami – sztuka | 1 zł |
20 | sakiewki z papieru ryżowego z makaronem ryżowym i warzywami – porcja | 8 zł |
21 | sałatka z paluszkami krabowymi | 40 zł/kg |
22 | sałatka jarzynowa | 35 zł/kg |
23 | sałatka śledziowa | 40 zł/kg |
24 | sałatka warstwowa z bakaliami | 40 zł/kg |
25 | sałatka grecka | 40 zł/kg |
26 | kaczka pieczona w pomarańczach i z jabłkami | 40 zł/kg |
27 | szynka staropolska /podana w korycie/ – 12 – 15 kg | ok. 400 zł |
28 | galantyna z kurczaka | 40 zł/kg |
29 | karczek pieczony w ziołach | 45 zł/kg |
30 | boczek pieczony | 35 zł/kg |
31 | schab pieczony ze śliwką | 45 zł/kg |
32 | tradycyjny pasztet domowy | 40 zł/kg |
33 | pasztet wegetariański | 40 zł/kg |
34 | pierogi wigilijne (kapusta z grzybami)/ na wagę/ | 30 zł/kg |
35 | uszka wigilijne/na wagę/ | 40 zł/kg |
Dania gorące (serwowane przez kelnera z podgrzewacza gastronomicznego) |
||
1 | pierogi z grzybami i kapustą – 4 sztuki | 6 zł |
2 | karp smażony plus surówka z kapusty pekińskiej z rodzynkami i grzankami – porcja | 16 zł |
3 | łosoś w kapuście włoskiej i śmietanie – porcja | 15 zł |
4 | łazanki z grzybami i kapustą – porcja | 6 zł |
5 | barszcz czerwony | 3 zł |
Racuchy | ||
1 | racuchy z bakaliami – sztuka | 1 zł |
Menu oraz końcową wycenę uzgadniamy każdorazowo z klientem.
Zestawy wigilijne dla firm
(na miejscu – w sali restauracyjnej)
Zestaw I – 40,00 zł/os + VAT /czas trwania: 3 godziny/
Dania gorące:
- Barszcz czerwony
- Pierogi staropolskie wigilijne-/po 4 sztuki/-odsmażone
Dania podane w podgrzewaczach gastronomicznych
Przekąski:
- Mix śledzi
- tradycyjny w oleju z cebulką
- po kaszubsku /w pomidorach/
- z jabłkiem i majerankiem w śmietanie
- Ryba po grecku
- Grzanki czosnkowe z tuńczykiem
- Sałatka jarzynowa
- Racuchy z bakaliami
Gwarantujemy
- białe atłasowe obrusy ze skirtingami lub białe bawełniane
- biała porcelana
- sztućce metalowe
- dekorację świąteczną stołu bankietowego
- profesjonalną obsługę kelnerską
- serwis kawowy gratis
Zestaw II – 60,00zł/os + VAT /czas trwania: 3-4 godziny/
Dania gorące:
- Barszcz czerwony
- Pierogi staropolskie wigilijne-/po 4 sztuki/-odsmażone
- Dzwonki karpia smażonego + surówka z kapusty kiszonej z buraczkami
Dania podane w podgrzewaczach gastronomicznych
Przekąski:
- Mix śledzi
- tradycyjny w oleju z cebulką
- po kaszubsku /w pomidorach/
- z jabłkiem i majerankiem w śmietanie
- Ryba po grecku
- Grzanki czosnkowe z tuńczykiem
- Sałatka jarzynowa
- Rolada ze szpinaku z łososiem i serem
- Racuchy z bakaliami
Gwarantujemy
- białe atłasowe obrusy ze skirtingami lub białe bawełniane
- biała porcelana
- sztućce metalowe
- dekorację świąteczną stołu bankietowego
- profesjonalną obsługę kelnerską
- serwis kawowy gratis
Zestaw III – 100,00 zł/os + VAT /czas trwania: 5 godzin/
Dania gorące:
- Barszcz czerwony
- Pierogi staropolskie wigilijne-/po 4 sztuki/-odsmażone
- Dzwonki karpia smażonego + surówka z kapusty kiszonej z buraczkami
Dania podane w podgrzewaczach gastronomicznych
Przekąski:
- Mix śledzi
- tradycyjny w oleju z cebulką
- po kaszubsku /w pomidorach/
- z jabłkiem i majerankiem w śmietanie
- Ryba po grecku
- Grzanki czosnkowe z grillowanymi warzywami
- Sałatka jarzynowa
- Sałatka śledziowa
- Rolada ze szpinaku z łososiem i serem
- Paszteciki z ciasta francuskiego z pieczarkami
- Babeczki kruche nadziewane pastą serowo-rybną
Ciasta i racuchy
- Biszkopt z galaretką
- Racuchy z bakaliami
Gwarantujemy
- białe atłasowe obrusy ze skirtingami lub białe bawełniane
- biała porcelana
- sztućce metalowe
- dekorację świąteczną stołu bankietowego
- profesjonalną obsługę kelnerską
- serwis kawowy gratis
Zestawy wigilijne dla firm i odbiorców indywidualnych
(z dowozem na miejsce lub z odbiorem własnym)
Zestaw I – 40,00zł/os + VAT
Dania gorące:
- Barszcz czerwony
- Pierogi staropolskie wigilijne-/po 4 sztuki/-odsmażone
Dania podane w podgrzewaczach gastronomicznych
Przekąski:
- Mix śledzi
- tradycyjny w oleju z cebulką
- po kaszubsku /w pomidorach/
- z jabłkiem i majerankiem w śmietanie
- Ryba po grecku
- Grzanki czosnkowe z tuńczykiem
- Sałatka jarzynowa
- Racuchy z bakaliami
Zestaw II – 60,00zł/os + VAT
Dania gorące:
- Barszcz czerwony
- Pierogi staropolskie wigilijne-/po 4 sztuki/-odsmażone
- Dzwonki karpia smażonego + surówka z kapusty kiszonej z buraczkami
Dania podane w podgrzewaczach gastronomicznych
Przekąski:
- Mix śledzi
- tradycyjny w oleju z cebulką
- po kaszubsku /w pomidorach/
- z jabłkiem i majerankiem w śmietanie
- Ryba po grecku
- Grzanki czosnkowe z grillowanymi warzywami
- Sałatka jarzynowa
- Rolada ze szpinaku z łososiem i serem
- Racuchy z bakaliami
Zestaw III rozszerzony – cena do ustalenia
Dania gorące:
- Barszcz czerwony
- Pierogi staropolskie wigilijne-/po 4 sztuki/-odsmażone
- Dzwonki karpia smażonego + surówka z kapusty kiszonej z buraczkami
Dania podane w podgrzewaczach gastronomicznych
Przekąski:
- Mix śledzi
- tradycyjny w oleju z cebulką
- po kaszubsku /w pomidorach/
- z jabłkiem i majerankiem w śmietanie
- Ryba po grecku
- Grzanki czosnkowe z tuńczykiem
- Sałatka jarzynowa
- Rolada ze szpinaku z łososiem i serem
- Szczupak faszerowany /grzybami i marchewką/
- Pstrąg w galarecie ze świeżym koprem
- Łazanki z kapustą i grzybami
Patrz i wybierz – katering.radom.pl
Ciasta i racuchy
- Racuchy z bakaliami
- Ciasta – sernik z lukrem
- Biszkopt z galaretką
Gwarantujemy
- białe atłasowe obrusy ze skirtingami lub białe bawełniane
- biała porcelana
- sztućce metalowe
- dekorację świąteczną stołu bankietowego
- profesjonalną obsługę kelnerską
- serwis kawowy gratis
W razie rezerwacji prosimy o kontakt telefoniczny: 784 562 735 lub 602 375 713